(03) 6828150  
 Autohuolto: 050-4340330
Slideshow (100%x100%)

Lämmitysöljyn myynti

Maksuton tilauspalvelu ympäri vuorokauden!

Tilaa koska vain soittamalla tai jätä tarjouspyyntö niin otamme yhteyttä!

Henri Pirttilä
Lämmitysöljy myynti

040-7525480

 

Perustietoa lämmitysöljystä 

Teboilin kevytpolttoöljyt Motor/Lämmitys ja Motor/Lämmitys Activ tuottavat tasaisen lämmön, minkä ansiosta kodin sisäilma on sekä terveellinen että miellyttävä. Tuotteiden lämpöarvot ovat korkeat, joten jokaisesta öljylitrasta irtoaa enemmän energiaa sekä lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuotantoon. Teboilin kevytpolttoöljyt myös palavat puhtaasti, mikä vähentää lämmityslaitteiston huollon tarvetta. Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittavatkin Teboilin kevytpolttoöljyjä. Kattava varasto- ja jakeluverkostomme varmistavat luotettavat öljytoimitukset kaikkialle Suomeen.

Kesälaatu on hieman edullisempaa kuin talvilaatu, mutta nimensä mukaisesti talvilaatu kestää kylmää paremmin. Oikean öljylaadun valinnassa ratkaisevaa on öljysäiliön sijainti ja öljyn varastointilämpötila. Jos säiliö on lämpimässä sisätilassa, pärjää kesälaadulla ympäri vuoden. Useimmissa maanalaisissa säiliöissä voi myös käyttää kesälaatua koko vuoden. Mikäli säiliö on ulkona maan pinnalla ja pitkään kylmälle alttiina, kannattaa siirtyä talvilaatuun pakkasten alkaessa.

Kevyt polttoöljy tarvitsee lisäaineita kestääkseen varastointia ja kylmää paremmin. Esimerkiksi Teboilin lämmitysöljyissä on monipuolinen lisäaineistus, joka mm. varastoinnissa säilyttää öljyn korkealaatuisena ja suojaa öljysäiliötä korroosiolta.